Pri obci Brezovička havarovali štyria mladíci

24.06.2007 Sabinov

Brezovička/Sabinov 24. júna (TASR) - Štyri zranenia, z toho dve ťažké, si vyžiadala dopravná nehoda, ku ktorej došlo dnes krátko po polnoci pri obci Brezovička v Sabinovskom okrese.
Posádka osobného motorového vozidla VW Golf so sabinovským evidenčným číslom, ktorú tvorili štyria mladíci vo veku približne 13-15 rokov, z doposiaľ nezistených príčin zišla zo štátnej cesty a havarovala. Dvaja z mládencov utrpeli ťažšie zranenia spojené s bezvedomím.
Nezodpovedných pasažierov havarovaného auta, ktoré si zobrali pravdepodobne bez vedomia majiteľa, odviezli vozidlá rýchlej zdravotnej pomoci na ošetrenie do prešovskej nemocnice. Na mieste nehody asistovali sabinovskí hasiči, záchranka a polícia.
TASR o tom dnes informoval zdroj z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove.

Doplené:

Prešov 24. júna (TASR) – Dopravnú nehodu, pri ktorej sa zranila celá štvorčlenná osádka osobného auta Volkswagen Golf, spôsobil 16-ročný Ján B. z obce Brezovička v okrese Sabinov, ktorý šoféroval bez vodičského oprávnenia.
Jedného účastníka nehody s ťažkým zranením previezli na hospitalizáciu do Fakultnej nemocnice s poliklinikou J. A. Reimana v Prešove. Ostatní boli zranení ľahko.
Ako dnes informovala krajská policajná hovorkyňa v Prešove Magdaléna Fečová, nehoda sa stala okolo polnoci zo včera na dnes. Podľa predbežných zistení mladý nevodič nezvládol riadenie vozidla, zišiel s ním mimo vozovku, narazil do betónovej šachty a nakoniec sa auto ocitlo na streche zhruba 50 metrov od cesty.
Okresný dopravný policajný inšpektorát v Prešove preveruje, ako sa Ján B. dostal k autu, komu patrilo i celú nehodu.
Po nehode zasahovali na mieste činu hasiči aj rýchla zdravotná pomoc.
 

Vyberte región